RETOURNEREN

 

RETOUR ADRES

DOG WITH A MISSION
P/A LOF B.V.
Postbus 150
1800AD ALKMAAR
Nederland
 

 

JE BESTELLING RETOURNEREN 

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Een bestelling retourneren is simpel.

Stuur alle artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat wij je retourzending zo snel mogelijk kunnen behandelen. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender, stuur daarom altijd de pakbon mee.

Geretourneerde artikelen dienen, nieuw en ongebruikt te zijn. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen. Wanneer meegeleverd dienen verpakkingen ook geretourneerd te worden.

Wij raden je aan om voor je retourzendingen een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDEAL of Credit Card betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op je rekening. Dat betekent: binnen 5 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na je retourmelding. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Retourneren kan, mits niet gedragen en onbeschadigd, per post. De verzendkosten naar ons toe en weer terug zijn voor eigen rekening.

JE BESTELLING RUILEN

Indien je een artikel wilt ruilen voor een andere maat of een ander model, dien je een nieuwe order te plaatsen en te betalen. Je kan het artikel wat je wilt ruilen terug sturen naar bovenstaand adres en zodra wij het in goede orde hebben ontvangen betalen we jou het volledige aankoop bedrag terug.