RETOURNEREN

 

RETOUR ADRES

DOG WITH A MISSION
P/A LOF B.V.
Weg over de Bisschop 1D
1934 CS  EGMOND AAN DE HOEF
Nederland
 

 

Je bestelling retourneren

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. Dit wordt ook wel de bedenktijd genoemd.

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om items om te ruilen. Indien je een artikel wilt ruilen voor een andere maat of een ander model, dien je een nieuwe order te plaatsen en te betalen. Je kan het artikel wat je wilt ruilen terug sturen en zodra wij het in goede orde hebben ontvangen betalen we jou het volledige aankoop bedrag terug.

Hoe meld ik mijn retour aan?

Je kan je retour aanmelden via deze link: AANMELDEN RETOUR (We raden je aan om eerst onderstaande info even door te lezen)

Retour etiket

Je kunt gebruik maken van een retour etiket. Je kan dit etiket uitprinten nadat je de stappen hebt doorlopen van het retourproces via de link "aanmelden retour". Verstuur je retour in de originele verpakking en plak het uitgeprinte etiket op de doos. Breng het pakketje vervolgens naar een servicepunt waar het gescand wordt. Je hoeft niet te betalen aan de balie; de bijdrage van €5,95 retourkosten wordt in mindering gebracht op je creditfactuur.

Bewaar het bewijs van inleveren altijd totdat wij de retour volledig verwerkt hebben.

Op eigen kosten retourneren mag uiteraard ook, dan berekenen wij geen retourkosten. Als jouw item bv door de brievenbus past, betaal je meestal minder verzendkosten. Zorg wel dat je altijd een track en trace code vraagt!

Wanneer betaalt DWAM voor mijn retour?

Als je een klacht hebt over een artikel dat je online hebt gekocht, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder bij voorkeur specifieke bestelnummers. 

Als je een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden we ook de retourkosten die je hebt moeten maken.

Wanneer krijg ik mijn aankoop bedrag weer terug?

Binnen 7 werkdagen staat het bedrag weer op je rekening. We doen ons uiterste best om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten!

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt gekocht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.