RETOURNEREN

 

RETOUR ADRES

DOG WITH A MISSION
P/A LOF B.V.
Weg over de Bisschop 1D
1934 CS  EGMOND AAN DE HOEF
Nederland
 

 

Je bestelling retourneren

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Dit wordt ook wel de bedenktijd genoemd.

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om items om te ruilen. Indien je een artikel wilt ruilen voor een andere maat of een ander model, dien je een nieuwe order te plaatsen en te betalen. Je kan het artikel wat je wilt ruilen terug sturen en zodra wij het in goede orde hebben ontvangen betalen we jou het volledige aankoop bedrag terug.

Hoe meld ik mijn retour aan?

Je kunt je pakketje opsturen naar bovenstaand adres. Bewaar het bewijs van inleveren altijd totdat wij de retour volledig verwerkt hebben. Doe altijd de pakbon in de doos erbij; pakketjes die zonder naam bij ons aankomen, kunnen wij niet traceren en verwerken.

 

Wanneer betaalt DWAM voor mijn retour?

Als je een klacht hebt over een artikel dat je online hebt gekocht, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder bij voorkeur specifieke bestelnummers. 

Als je een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden we ook de retourkosten die je hebt moeten maken.

Wanneer krijg ik mijn aankoop bedrag weer terug?

Binnen 7 werkdagen staat het bedrag weer op je rekening. We doen ons uiterste best om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten!

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt gekocht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.