OVER ONS

 

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

Two women, one mission

Dit zijn wij: Kim Koopman en Eugenie Verbiest. Twee hardwerkende vriendinnen, moeders en ondernemers met een liefde voor honden, die van een creatief idee een bedrijf maakten: Dog with a Mission. We maken bijzondere hondenriemen, halsbanden en andere accessoires, helemaal naar eigen ontwerp, met een unieke look & feel. Onze talenten vullen elkaar perfect aan, alle twee doen we waar we goed in zijn. Van het ontwerpen tot het klantencontact, van fotografie tot het vinden van de juiste mensen die onze producten kunnen maken, ieder van ons draagt haar steentje bij aan Dog with a Mission.

The world is our inspiration

Reizen is (deels) ons werk én onze passie: zo komen we op prachtige en inspirerende plekken. We vinden de applicaties voor de hondenriemen en halsbanden in ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis. We speuren de hele wereld af naar de mooiste combinaties. Al onze producten worden met de hand gemaakt, de boho-hippiestijl is kleurrijk, origineel en vrolijk. Geen halsband, hondenriem of accessoire is daardoor hetzelfde, Dog with a Mission maakt elke hond uniek!