POEZEN

Sorteer op:
Sorteer op:

De leukste items voor poezen vind je bij DWAM

Poezen zijn natuurlijk geen honden, maar sommige mensen houden nu eenmaal van allebei. Ook wij zijn dierenliefhebbers en daarom hebben we ook voor jouw poezenvriend de leukste items ontworpen waar je helemaal blij van wordt. Wil je voor jouw poes net zo’n mooie halsband als voor je hond? Bekijk dan snel onze leuke poezenbandjes want die zijn te leuk om niet te bestellen! Leuk voor jou om naar te kijken, maar ook je poes of kat zal er blij mee zijn want het leer is heerlijk zacht en zit zeer comfortabel. Ben je op zoek naar een leuke poezenmand voor jouw spinnende vriendje? Ook dan kunnen we je verblijden met een uniek product. Al onze poezenmanden zijn stijlvol en comfortabel, een mooie combinatie waar jullie allebei gelukkig van worden. Tenslotte mag je huis ook leuk aangekleed worden en gun jij je poes of kat het allerbeste verblijf.

Kleurrijke poezenbandjes voor de liefste kat

Zoek je een leuk poezenbandje voor jouw kat en wil je die laten matchen met de halsband van je hond? Dan is een poezenband van DWAM natuurlijk helemaal het einde. De kleurrijke bandjes zijn niet alleen een feest om te zien, ze zijn zeer degelijk gemaakt en van een goede kwaliteit. Word ook een trendsetter en kies voor een uniek bandje voor je poes, gemaakt door ambachtslieden van over de hele wereld. Voor onze poezenbandjes wordt echt leer gebruikt en is gekozen voor de beste accessoires. Die vinden we tijdens onze buitenlandse reizen, als we op zoek zijn naar de mooiste combinaties. De bandjes hebben een heerlijk zachte binnenkant en zijn verstelbaar. Ze zijn verkrijgbaar voor poezen met een halsomvang van 22 tot 27 cm.

Stijlvolle poezenmanden voor jouw beste vriend

Ben je op zoek naar een leuke poezenmand voor jouw huiskat en wil je hem graag verwennen met de perfecte schuilplaats? Dan hebben wij een heerlijke comfortabele en warme plek waar hij zich kan terugtrekken of lekker kan slapen. Deze leuke poezenmanden hebben een kleine ingang en bieden daardoor extra rust en dat is ideaal voor iedere kat. Onze leuke poezenmanden zijn fantastisch voor jouw kat én een stijlvolle aanvulling voor de inrichting van je woning. Ze zijn een echte eyecatcher en bieden je kat een veilige plek. Alle manden voor de poes hebben een kussentje dat met de hand kan worden gewassen. Bekijk snel onze leuke poezenmanden en maak een keuze uit de verschillende opties. Er is altijd een poezenmand die past bij jou en je kat.

Ga jij een poezenbandje van DWAM bestellen? Vraag er dan een gratis cadeauzakje bij!

Dog with a Mission gunt alle dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland. Daardoor krijgen ook dieren die het minder goed getroffen hebben een liefdevolle verzorging en een goed tehuis. Wil je meer weten? Bekijk dan onze missie.