Paddy Lee Greyhound

€49,95
Artikelcode 16514
Greyhound en Whippets owners opgelet! Jullie honden kunnen eindelijk ook een DWAM makeover ondergaan, Paddy Lee is in the house!
Size guide
Levertijd: 2-3 werkdagen

Greyhound en Whippets kunnen eindelijk ook een DWAM makeover krijgen! Een van onze fan favourites, de Paddy Lee halsband, is eindelijk ook voor jullie beschikbaar. Een prachtige halsband met prachtige turquoise kralen en zacht comfortabel leer. Perfect voor greyhounds!

Omdat de nek van een windhond meestal breder is dan hun hoofd is een "vismodel" halsband uitermate geschikt voor dit ras. Gewone halsbanden glijden sneller af. Onze halsbanden hebben een brede bovenkant en een smalle onderkant zodat het lekker aanvoelt bij de hond. Ook zijn onze halsbanden allemaal gevoerd met heerlijk zacht leer.

Dog with a mission gebruikt het beste tuigleer en de gespen, d-ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Het glimmende laagje van het messing hebben wij door middel van een speciaal proces, mat gemaakt zonder dat het zijn anti roest functie verliest. De oude, doorleefde look hoort bij onze DWAM uitstraling.

Hoe onderhoud je het leer van een DWAM product?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.

Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

 

Welke maat heeft mijn hond nodig?

Meet de huidige halsband en kijk in de maattabel welke maat erbij hoort.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen