PAARDEN FRONTRIEMEN HOLY HORSE BY DWAM

Sorteer op:
Sorteer op:

De unieke paarden frontriemen van DWAM

De kleurrijke Holy Horse paarden frontriemen van DWAM zijn unieke handgemaakte frontriemen van een stevige kwaliteit. Ben jij een echte paardenliefhebber en hondenbezitter? Dan is er natuurlijk niets leuker dan het combineren van hun outfit. Wil je het echt goed doen? Dan kies jij zelf natuurlijk voor onze partnerlook en matchen jullie alledrie in een unieke stijl die je nergens terugvindt. Laat de wereld zien dat jij kiest voor kleur, stijl en kwaliteit. Kies voor een paarden frontriem van DWAM en jullie stelen de show. Wil je graag een hondenhalsband of hondenriem bestellen en doe je er gelijk een paarden frontriem bij? Dan krijg je van ons een leuke korting voor deze combi aankoop. De paarden frontriemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en drie verschillende maten: pony, bob en full. Zo vind je altijd een paarden frontriem die bij jou en je paard past!

Paarden frontriemen van een stevige kwaliteit

Is jouw paard de liefste van de hele wereld? Wij maken hem graag nog een stukje mooier. Geen enkele Holy Horse paarden frontriem uit ons assortiment is hetzelfde en daarom ontvang je altijd een origineel exemplaar. Het duurzame handwerk is prachtig afgewerkt met bijzondere details.

De gespen, ringen en passanten zijn anti-roest en hebben een mooie doorleefde look, het originele tuigleer is oersterk en gaat een leven lang mee. Heb je een mooie paarden frontriem gezien en wil je graag weten in welke maat die verkrijgbaar is? Klik dan bij de beschrijving van de riem op “Size guide” en je weet exact wat de maten zijn per uitvoering. Of je nu een pony hebt of een groot paard, een paarden frontriem moet altijd passen en comfortabel aanvoelen. Daarom hebben we gekozen voor verschillende uitvoeringen en is de binnenkant van onze paarden frontriemen heerlijk zacht.

Het onderhoud van onze paarden frontriemen

Al onze originele paarden frontriemen zijn duurzaam en van een hoge kwaliteit. Natuurlijk houd jij jouw paarden frontriem in een zo goed mogelijke staat, zodat jij en je paard er lang van kunnen genieten. De gebruikte stof is eenvoudig te onderhouden met groene zeep, voor het onderhoud van het tuigleer gebruik je liefst zadelvet. Dat laatste voedt het leer en houdt het soepel, bovendien laat het kleine leerscheurtjes verdwijnen en strijkt het vouwen in het leer glad. Ga jij regelmatig met je paard de zee in? Spoel dan na afloop de frontriem even af met zoet water en behandel het leer wat vaker met zadelvet. Daardoor blijft de frontriem in een uitstekende staat.

Bekijk ook eens bij onze accessoires voor onze hondentasjes of beloningszakjes voor de leukste en kleurrijkste items die je ook prima tijdens het paardrijden kunt dragen.

Dog with a Mission gunt alle dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland. Daardoor krijgen ook dieren die het minder goed getroffen hebben een liefdevolle verzorging en een goed tehuis. Wil je meer weten? Bekijk dan onze missie.