HONDEN KUSSENS & MANDEN

Sorteer op:
Sorteer op:

De comfortabele hondenkussens en manden van DWAM

De unieke hondenkussens en manden van DWAM zijn niet alleen leuk om te zien, ze bieden ook een heerlijke plek voor je hond. Wil jij jouw trouwe viervoeter graag verwennen met een perfecte schuilplaats of een heerlijke comfortabele stek om te slapen en relaxen? Maak dan je huis compleet en kies voor de kleurrijke uitvoeringen van onze heerlijke hondenkussens of ga voor een mooie hondenmand die jouw huis extra stijlvol maakt. Natuurlijk zijn zowel onze manden als onze kussens van een uitstekende kwaliteit en hebben jij en je hond er jarenlang plezier van. De hondenkussens zijn wasbaar en ook de kussentjes in de hondenmanden kunnen gewoon in de was. Natuurlijk zijn ze gemaakt van de beste stoffen en daarom zijn ze extra comfortabel voor jouw grote of jouw kleine lieve hond.

Vrolijke en comfortabele hondenkussens

Ben jij lekker lang uit geweest met je hond en komt hij tevreden thuis? Dan is er voor hem niets fijner dan zich terug te trekken op zijn eigen hondenkussen met een comfortabele feel. Zo kan hij op zijn eigen plek uren dromen van zijn heerlijke wandeling en nagenieten van alle avonturen die hij heeft beleefd. Een hond verdient een goede eigen plek om zich heerlijk op te kunnen ontspannen. Een plek die echt helemaal van hem is en waar hij niet wordt gestoord. Als die dan ook nog eens comfortabel ligt geef je hem alles wat hij nodig heeft. Daarnaast zijn onze leuke hondenkussens echte trendy eyecatchers die geweldig staan in je huis, het oog wil tenslotte ook wat. Kies je voor een groot hondenkussen of een kleiner model? Wat er ook het beste bij jouw hond past, al onze hondenkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleurrijke uitvoeringen.

Stijlvolle en comfortabele hondenmanden

Heb jij een wat kleinere hond en wil je hem graag verwennen met een perfecte schuilplaats? Kies dan voor een comfortabele en warme plek waar hij kan slapen en zich lekker kan terugtrekken. Onze hondenmanden zijn niet alleen comfortabel voor je hond maar ook nog eens stijlvol in jouw  huis. Ze zijn een echte eyecatcher en bieden een veilige plek waar je hond heerlijk kan ontspannen. Een overdekte slaapplaats vinden sommige honden heerlijk, ze voelen zich er veilig. Fijn als je kleine kinderen hebt bijvoorbeeld en ze zich even willen terugtrekken van het lawaai, of als er visite komt waar jouw viervoeter helemaal geen zin in heeft. Bekijk onze leuke manden en maak een keuze uit de leukste hondenplekjes. Er is altijd een keuze bij die past bij jou en je hond.

De duurzame kwaliteit van onze hondenkussens en manden

Net zoals onze hondenriemen, hondenhalsbanden en hondentuigen zijn ook onze hondenkussens exclusief en van een stevige kwaliteit. Onze hondenkussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende versies: met de handgemaakt en uitgevoerd met behulp van een naaimachine. De kussens zijn verkrijgbaar in twee maten: S voor kleine hondjes en L voor de grotere honden. Ze zijn met liefde gemaakt en vervaardigd van 100% polyester vezels met een sleeve van 100% biologische katoen. Die combinatie maakt ze comfortabel en duurzaam, precies wat jouw hond nodig heeft. Onze leuke hondenmanden zijn vooral bedoeld voor de kleinere viervoeters. Ze hebben een kleine ingang en bieden daardoor extra rust en veiligheid. De kussentjes in de hondenmanden kunnen met de hand worden gewassen.

Ben jij verliefd geworden op onze vrolijke en kleurrijke hondenkussens en manden? Bekijk dan ook eens onze leuke hondenriemen, hondenhalsbanden of hondentuigen. Ook de beloningszakjes bij onze accessoires of de leuke partnerlook met een bijpassende armband voor jezelf zijn opvallend creatief!

Dog with a Mission gunt alle dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland. Daardoor krijgen ook dieren die het minder goed getroffen hebben een liefdevolle verzorging en een goed tehuis. Wil je meer weten? Bekijk dan onze missie.