Gypsy Cherry Blossom 2 cm

€39,95
Artikelcode 12813
Alle bandjes die wij gebruiken voor deze serie zijn stuk voor stuk met de hand gewoven door vrouwen uit Zuid Mexico. De bandjes die deze vrouwen maken bestaan uit zeer dik nylon waardoor ze ontzettend sterk zijn en een leven lang mee gaan.
Size guide
Levertijd: 2-3 werkdagen

Tijdens ons bezoek aan Mexico zagen wij dat het gemiddeld 4 uur duurt om een bandje te weven. Wij hebben ervoor gekozen om het design geheel aan de vrouwen over te laten en niet te kiezen voor een grote hoeveelheid van hetzelfde. Ieder bandje is daardoor net even anders waardoor je hond een unieke halsband krijgt!

Dog with a mission gebruikt het beste tuigleer en de gespen, d-ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Het glimmende laagje van het messing hebben wij door middel van een speciaal proces, mat gemaakt zonder dat het zijn anti roest functie verliest. De oude, doorleefde look hoort bij onze DWAM uitstraling.

Hoe onderhoud je het leer van een DWAM product?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.

Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

Welke maat heeft mijn hond

Meet de huidige halsband en kijk in de maattabel welke maat erbij hoort.

0 beoordelen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen