Boho Rosa 2,5 cm

€69,95
Artikelcode 16552
Bohemian, kleurrijk en opvallend zijn de kenmerken van onze Boho collectie. Blauw voor de mannetjes en roze voor de vrouwtjes, voor ieder baasje wat wils.
SIZE:
In winkelwagen

Dog with a mission gebruikt het beste tuigleer en de gespen, d-ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing.Het glimmende laagje van het messing hebben wij door middel van een speciaal proces, mat gemaakt zonder dat het zijn anti roest functie verliest. De oude, doorleefde look hoort bij onze DWAM uitstraling.

Hoe onderhoud je het leer van een DWAM product?

Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.

Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep.

 

Welke maat heeft mijn hond nodig?

Meet de huidige halsband en kijk in de maattabel welke maat erbij hoort.

1 beoordelen

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

n
22 Feb 2019
Nikita
Hele mooie halsband. Ik heb hem twee jaar geleden al gekocht en hij is nog steeds mooi van kleur. De kwaliteit van het leer is heel dik dus bijna onverwoestbaar. Als mijn hond in het water is geweest (modder) kan ik de halsband ook heel makkelijk schoon krijgen door de stof even onder de kraan te houden. Ook krijgt mijn hond heel veel complimenten dat ze zo’n mooie halsband om heeft. Ik heb ook het bijpassende beloningszakje en sleutelhanger