ACCESSOIRES

Sorteer op:
Sorteer op:

De leukste accessoires voor jou en je hond

De accessoires van DWAM die passen bij onze hondenriemen en hondenhalsbanden zijn erg hip en creatief, net zoals al onze andere items. Of je nu kiest voor een beloningszakje of een hondentasje uit ons assortiment, je bent verzekerd van een unieke stijl die matcht bij de DWAM outfit van je hond. De kwaliteit is bovendien erg sterk, waardoor ze jarenlang meegaan, ook als je er veelvuldig gebruik van maakt. Wil je je hond liever verwennen met mooie hondenvoer- en waterbakjes? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben de leukste bakjes laten ontwerpen voor onze collectie die net zo kleurrijk zijn als de andere items uit onze collectie. Zo wordt jouw huis, je leven en dat van je hond een stuk kleurrijker en geniet je nog meer van jullie speciale band. Heb je bij ons een bijzondere hondenriem of hondenhalsband besteld? Vergeet dan niet een gratis cadeauzakje uit onze accessoires erbij te bestellen in de maat S, M of L.

Beloningszakjes

Ben jij je hond aan het trainen of vind je het fijn hem af en toe te belonen voor goed gedrag als jullie op stap zijn? Dan zijn de beloningszakjes van DWAM uit onze accessoires reeks een echte aanwinst. De super zachte suède buideltjes zijn zeer licht in gewicht en kunnen met een musketonhaak bevestigd worden aan je eigen riem of die van je hond. Met een eenvoudig gebaar tover jij de lekkerste snoepjes uit het zakje en geef je jouw hond zijn verdiende beloning. Natuurlijk kun je er ook zakjes in meenemen voor de grote boodschap van je hond als je ergens woont waar je dat op moet ruimen. We hebben verschillende uitvoeringen beloningszakjes die matchen bij de hondenriemen en halsbanden van DWAM. Zo vormt het geheel een mooi setje en heb je altijd een handig zakje bij je waar je alles in kwijt kunt wat je nodig hebt als je de hond uitlaat. Wat wil je nog meer?

Hondentasjes voor koekjes en zakjes

Niets is vervelender dan op stap te gaan met je hond en er halverwege achter te komen dat je je hondenkoekjes of zakjes in een andere jaszak hebt laten zitten of thuis hebt laten liggen. Zo kun je hem niet de beloning geven die hij verdient en zit je met een hoop die je niet op kunt ruimen op een plek waar die niet hoort. Een hondentasje voor zakjes of koekjes voor je hond is een ideaal item waar je als hondenbezitter veel plezier aan kunt beleven. Ook je hond zal blij zijn met zijn dagelijkse portie beloningen die jij voortaan nooit meer vergeet. Natuurlijk kun je behalve koekjes en zakjes ook je telefoon of bijvoorbeeld je huissleutels in je hondentasje stoppen. Op die manier heb je lekker je handen vrij om met de bal te gooien of andere spelletjes te doen met je hond. Bekijk onze leuke hondentasjes en maak een keuze die past bij jou en de outfit van je hond.

Hondenvoer en waterbakjes

Bij DWAM kun je niet alleen leuke kleurrijke items bestellen om buiten mee te pronken, ook voor in huis vind je bij ons de leukste en vrolijkste artikelen. Onze leuke hondenvoer- en waterbakjes bijvoorbeeld in diverse vrolijke kleuren zijn een zeer gewild item. Ze zijn speciaal voor ons gemaakt en voorzien van ons eigen label. Zo heeft jouw hond een duidelijk herkenbaar eet- en drinkbakje en fleur je jouw huis nog eens extra op! Gebruik jij ze liever voor je kat? Dat kan natuurlijk ook! We hebben ze in twee verschillende maten: van 16 cm en 22 cm doorsnede.

Ben jij ook een fan van onze vrolijke en kleurrijke items? Bekijk dan ook eens onze leuke hondenriemen, hondenhalsbanden of hondentuigen. Ook onze leuke hondentassen zijn opvallend creatief!

Dog with a Mission gunt alle dieren een goed en mooi leven. Daarom steunen wij bijzondere projecten in binnen- en buitenland. Daardoor krijgen ook dieren die het minder goed getroffen hebben een liefdevolle verzorging en een goed tehuis. Wil je meer weten? Bekijk dan onze missie.